Download hier de brochure

STOELMASSAGE OP DE WERKVLOER, EEN INVESTERING IN UW MEDEWERKERS.

 

6 redenen voor Zitfit bedrijfsmassage in uw bedrijf!

- vermindert de werkstress;

- verlaagt het risico op ziekteverzuim;

- meer gemotiveerde werknemers en beter functionerende teams;

- als preventie van werk gerelateerde klachten, het verlicht rug-, nek- en schouderklachten of RSI;

- het verfrist, ontspant en maakt alert;

- verhoging van de continuïteit van bedrijfsvoering en bedrijfsbeheer.

 

Wij geven kortdurende stoelmassage behandelingen van 20-30 minuten; wordt door de kleding heen gegevenn op een speciale massagestoel. Bij de behandeling wordt geen massage olie gebruikt waardoor deze vorm van masseren heel toegankelijk is voor op de werkvloer.

Tijdens de massage worden hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen gemasseerd door middel van acupressuur (punten). Hierdoor worden blokkades opgeheven, doorbloeding gestimuleerd en de energiestroom geprikkeld.

Zitfit Stoelmassage biedt de juiste ondersteuning met het verzorgen van professionele bedrijfsmassage op locatie. Zowel vanuit ontspanning als klachtgericht (triggerpoints). Dit wordt gedaan door ervaren gediplomeerde masseurs.

Het bieden van bedrijfsmassage vereist maatwerk en daarom maken wij graag een voorstel op maat. Onze tarieven voor bedrijfsmassage worden gebaseerd op: het aantal medewerkers - duur van de massage - frequentie van de opdracht - de locatie.

 

 

Tarieven en voorwaarden

 

Bedrijven/offerte exclusief btw:

€ 75,00/uur exclusief btw.

v.a. € 69,00/uur exclusief btw – op regelmatige basis.

 

Reiskosten:

tot 20 km – € 7,50

tot 40 km – € 12,50

vanaf 40 km – € 0,25/km

 

 

Tarieven Particulier (praktijk) inclusief btw:

30 minuten – € 30,00

45 minuten - € 45,00 (klacht gericht)

3-strippenkaart – € 75,00 (30min/massage)

 

Access Bars Behandeling: € 69,00 (60-90min).

Afspraken kunnen telefonisch of per mail tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt 50% van het tarief in rekening gebracht.

 

Werkwijze

De werkwijze van Zitfit Stoelmassages is gebaseerd op de holistische visie, dat wil zeggen; lichaam en geest zien als één geheel. De basis van deze massage komt vanuit de Japanse shiatsu-behandeling.

Voorafgaand aan de massage vindt er een korte intake plaats, waarin eventuele klachten (punten van aandacht) en contra-indicaties worden besproken. Dit is het moment om aan te geven waar bijvoorbeeld spierspanning zit en waar de masseur extra aandacht aan kan geven.


Stoelmassage op de werkvloer wordt door de medewerkers als zeer ontspannend ervaren en draagt bij tot bewustwording. Uit ervaring blijkt dat deze vorm van stressreductie een enorm succes is. Een paar uitspraken die ik regelmatig hoor na de stoelmassagebehandeling:

 
Ik voel ontspanning en tinteling in mijn armen en hoofd;

Ik voel mij veel rustiger, en meer op adem en alerter;

Ooo zo voelt ontspanning'. Kan dit elke week?

 

Nieuwsgierig? Neem contact op voor de mogelijkheden. Ik zie uit naar een bericht.

Met vitale groet, Saskia 

 

Saskia van Poppel is een C.R.B.K.O geregistreerd docent Stoelmassage en is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.