GENOMINEERD voor de NHN Business Award 2020 !!     

 

Zitfit heeft geen personeel in dienst. Uitgangspunt en kracht van Zitfit is om samen te werken met ervaren gediplomeerde masseurs met als doel mensen en bedrijven bewust te maken om zo de algehele vitaliteit te bevorderen.

 

Ik ben Saskia van Poppel (1962) eigenaar van Zitfit Stoelmassage, massagedocent en leefstijlcoach.

 

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als managementassistente in het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen, heb ik de stap gemaakt om mij om te scholen naar de preventieve gezondheidszorg.

In 2007 heb ik de masseursopleiding Shiatsu (drukpunt) stoelmassage succesvol afgerond en tot op heden ben ik actief als masseur bij bedrijven, maatschappelijke organisaties en evenementen. Daarnaast doe ik ook individuele behandelingen in mijn Alkmaarse praktijk.

Sinds 2019 ben ik Docent Stoelmassage bij een erkent Massage Opleidingsinstituut.

Ik creëer met mijn diensten bewustwording bij mensen. Bewustwording van de samenhang van lichaam en geest.

Aanraking is van levensbelang en is de meest natuurlijke manier om mensen te ontspannen!

Een AANRADER in deze stressvolle samenleving.

 

 

 

Ik ben Wessel (1990) woon in Alkmaar en werkzaam als teamlid bij Zitfit Stoelmassage.

Van jongs af aan ben ik bekend met ‘massage’ omdat mijn beide ouders daar actief in zijn. Doordat ik vaak gemasseerd werd ervoer ik wat ontspanning met mij deed. Van daar uit is mijn passie voor het vak begonnen.

In 2019 heb ik de masseursopleiding Shiatsu (drukpunt) stoelmassage succesvol afgerond en tot op heden ben ik actief als gediplomeerd masseur bij bedrijven, maatschappelijke organisaties en evenementen.

Massage is for every body…